Ompelukaavat on suomalaisten kaavojen myyntipaikka. Helppo ja edullinen kaava. Ompelu vinkit, ompeluohjeet, ohjeita ompeluun. Ompeluopas

Meistä

Unelmana ja tavoitteena on tarjota ihmisille onnistumisen ja oivaltamisen kokemuksia ompelemalla.

Saroki Oy valmistaa kaikki www.ompelukaavat.fi sivuilla myytävät kaavat.

Kaavoja tehdään eri kokotaulukoihin. Näin sama malli sopii useammalle upealle vartalolle muokkaamatta kaavaa. Kaavoja löytyy nopeista töistä enemmän aikaa vaativiin töihin.

Kaikki kaavat ja ohjeet valmistuu täällä Sarokin ”tehtaalla” Vantaan Rekolassa.

”Tehtaallamme” työskentelee yrittäjä, ihanat vaihtuvat mallit sekä valokuvaaja. 

Ompelukaavat.fi ja Saroki Oy

Tekijä Ompelukaavat.fi:ssä ja Sarokissa

TIA, yrittäjä

Olin jo lapsena innokas ompelemaan. Ihanan mummini ja äitini opastamana pääsin tutustumaan ompeluun jo ennen kouluikää. Muistan tehneeni jo tokaluokkalaisena koko suvulle pehmoleluja joululahjaksi. Itsetehtyjä lahjoja he ovatkin saaneet jo vuosikymmeniä. Ompelu on kuulunut elämään kiinteästi aina. Kuluneiden vuosien aikana minusta onkin tullut jo aika hyvä ratkoja.

Peruskoulun jälkeen suunta olikin siis selkeä ja Artesaani -ompelijan opinnot luonteva valinta. Työllistyminen ompelualalle oli lähes mahdotonta, mutta onneksi jokaisessa työssäni olen saanut olla jollainlailla käsitöiden parissa.

Vuonna 2018 kuopuksen lähtiessä maailmalle aloin pohtimaan omaa uraani. Tämän mietinnän seurauksena hain töistä (Nuorten kädentaitopajan ohjaaja) opintovapaata ja lähdin täydentämään osaamistani. Ensin Modistin tutkinnolla ja oppimisen intoa riitti niin, että suoritin vielä jalkineidenvalmistuksen tutkinnonosankin. Koulutuksen aikana pääsin myös tutustumaan digikaavoitukseen. Se sai innostuksen ilon kuplimaan ja niin syntyi ajatus Sarokista.

Nimensä yritys sai ihanilta ja ah niin rakkailta pojiltani: Misa, Miro ja Miki.