Kengänpohja Svig Itaca, 4 mm

Sopii käytettäväksi kenkien ja tossujen pohjissa sekä laukkujen tai reppujen pohjissa.

 

Svig, Itaca

Itaca pohja on kevyttä ja tästä syystä sitä käytetään mm hupatossujen pohjissa. Jos laitat pohjan aikuisten huopatossuun osta kaksi  pohjaa. Hio palojen reunat ohueksi n. 0,5-1 cm matkalta ennen liimaamista.

Pohja sopii myös talvipohjaksi.

 

  • Paksuus 4 mm
  • Väri, musta

Levyn koko

  •  33 x 22 cm

 

Valmistus maa: Italia

Jos teet kengät / tossut meidän kaavoilla, saat pienemmästä levystä pohjan aina 46 kokoiseen kenkään asti.

Tästä levystä voi leikata saksilla haluamansa kokoisia paloja.

 

Pohjan kiinnittäminen:

  • Itaca kengänpohjan niin kuin kaikki muutkin pohjat voi kiinnittää kontakti liimalla. Hio ensin pohjaa niin, että pinta menee vähän rikki (liima tarttuu paremmin), ja poista hiontapöly. Hionnan jälkeen pohjan liimapuoleen ei kannata enää koskea. Sormista kun lähtee aina vähän rasvaa, joka heikentää pysyvyyttä. Jos haluat, voit hioa pohjan reunan ohueksi n. 0.5 cm matkalta. Näin pohjien kiinnityskohtaa ei tule ”porrasta”. Levitä liimaa kummallekin puolelle tasainen kerros. Odota, että pinta on kuiva. (Jos haluat, niin nyt voi levittää vielä toisen kerroksen liimaa. Tämä on hyvä varsinkin, jos ensimmäinen kerros ei peitä joka kohtaa.)
    Kun pinta on kuiva, liimaa pohja paikalleen ja paina hyvin. Kun olet painanut sen käsin, laita kenkä jalkaan ja seiso sen päällä muutama minuutti. Kaikki liimat saavuttavat parhaan pitonsa vasta vuorokauden kuluttua, joten kannattaa malttaa kengän käyttöönotossa.
  • Kontaktiliimaa löydät täältä

 

Hinta:

 10 € / kpl

Poista